Pravila i uvjeti

OPĆI UVJETI
Izjava o privatnosti
OPĆI UVJETI
Opći uvjeti ugovora

veleprodajasefova.com:HU26130468  Registracijski broj tvrtke:

Sjedištem 7634 Pécs Nagy-Berki Út 5 (daljnji: Davatelj) upravlja web stranice. Ovi Opći uvjeti i odredbe (GTC) uključuje szefnagyker.com web stranica (u daljnjem tekstu: web stranica) dostupan je korištenjem primatelja usluga (u daljnjem tekstu: korisnik) pomoću pojmova. Imajte na umu da ovi uvjeti trgovine, fizička osoba koja djeluje izvan djelokruga samostalno zanimanje ili posao (u daljnjem tekstu: potrošača), nego da Korisnik propisuje različite uvjete u svakoj točki odnosu na one poslovne subjekte. U tom slučaju, primjenjuju se potrošača različita pravila.

 

Za korištenje web stranice tehnički podaci nisu uključena u ovim Uvjetima i odredbama koji su dostupni na web-stranici je pod uvjetom da obavijesti.

 

Korisnik korištenja web trgovine priznaje i prihvata sljedeće:

Ova usluga

Ime: Széf Nagyker Biztonsgtechnika Kft

Sjedište: Hungary, Baranya 7634 Pécs Nagy-Berki Út 5

Poštanska adresa: Hungary, Baranya 7634 Pécs Nagy-Berki Út 5

Vlasnik / Kontakt osoba: Horváth Krisztián

Porezni broj: 02-09-082369

EU Matični broj tvrtke:HU26130468

Naziv evidencije : Baranya Megyei Kormányhivatal

Registarski službenik: Matelicsné Dr pados Eszter

Registarski broj: 32018294

Broj odobrenja za rad: 32018294

Račun financijska ustanova: Kereskedelmi és Hitelbank Zrt 

Broj računa: 10400779-50526871-89701001

IBAN:HU87

SWIFT:OKHB HUHB

E-mail adresa: info@szefnagyker.hu

Broj telefona: +36-70-62 67 890

 

Aktivnosti stranice

Služba posebno sefovi, sef za čuvanje novca, sefovi Zidni sefovi, poštanski sandučići, ormarima i ostale opreme pogodne za očuvanje pokretne imovine i prodaje tih dodatnih aktivnosti će se nastaviti tijekom website poslovanja.

 

Uvjeti korištenja

3.1.      Uvijeti prihoda potražnje

 

3.1.1.   Odgovornost

 Korisnik može koristiti samo stranicu na vlastitu odgovornost i da slažete se da Davatelj nije odgovoran za bilo kakvu imovinsku i ne imovinske štetu prilikom upotrebe, bilo koje ozljede izazvane namjerno, Nadlje osim ljudskog života, tijelo ili zdravlje, raskid ugovora oštetili odgovornost.

 

Usluga - s iznimkom odgovornosti podrške možda je trebalo - odriče svake odgovornosti ovjerena od ponašanja korisnika Web a korisnik je u potpunosti i isključivo odgovorni za svoje ponašanje.

 

Korisnik je dužan osigurati da ne oštetite bilo izravno ili neizravno tijekom korištenja web stranice ili prava trećih stranaka u zakonodavstvu.

 

3.1.2.   Autorska prava

 

Web sadržaja autorskih djela i druge posebne konfiguracije u kojima je Zakon o autorskim pravima LXXVI 1999. Zakon kao kolektivni rad zaštićena člankom 7. Pravilnika. Obrana od zajedničkog rada ima pravo, čak i ako se dijelovi, dijelovi sadržaja ne koristi ili ne koristi od zaštite autorskih prava. Cijela kolekcija autorskih djela tiče dobavljač.

Proces ostvarivanje prava

Ništa u ovom poglavlju primjenjuju se isključivo na potrošače.

 

Potrošač ima pravo na ugovor o prodaji proizvoda

a) proizvod,

b) prodaje više proizvoda kada proizvod je zadnji put predali,

U slučaju c) serija ili više komada Proizvod zadnjeg serije ili dijela usluga,

d) ako je proizvod redovito daje u navedenom roku, prvi servis,

 

Otkazati ugovor bez davanja razloga u roku od četrnaest (14) dana od dana primitka od strane potrošača ili navedeno od strane treće osobe, osim prijevoznika. Potrošač može ostvariti pravo na povlačenje razdoblju od zaključenja datuma ugovora i datuma primitka proizvoda. 

Ako potrošač želi ostvariti pravo na povlačenje, sadrži jasnu izjavu o namjeri otkazivanja je potrebno da se šalju (na primjer, putem pošte, telefaksom ili šalju elektroničkim putem, pismeno) na kontakt podatke navedene u stavku 1. ovoga uvjetima za korištenje usluge. U tu svrhu, potrošač može koristiti u privitku Uvjete ovu ponudu uzoraka izjave o povlačenju. Rok potrošača ostvariti pravo na povlačenje prije isteka gore navedenog roka (tj do četrnaestog dana) izjavu o povlačenju poslana na davatelja usluga. Potrošač nosi teret dokazivanja da ostvarivanje prava na povlačenje u skladu s odredbama navedenim u poglavlju 5. 

U oba slučaja, Davatelj usluga e-pošte odmah potvrditi poništenje izjave o potrošačkom dolaska. U slučaju pisanog roka povlačenja bi se smatrati vrednovati ako je potrošač navod o tome (do 14 kalendarskih dana) šalje se davatelju usluga u roku od 14 kalendarskih dana. 

tim povodom poštom u slučaju datum knjiženja, e-maila ili obavijesti fax putem e-maila i vrijeme je faks poslan da uzme u obzir vremensko ograničenje computing usluge perspektive. Povlačenje izjave poštom preporučeno da žele uvjerljivo dokazuje datum otpreme.

 

U slučaju otkaza, potrošač je dužan vratiti naručeni proizvod u roku od 14 dana, bez odgode, adresa pružatelja navedeno u točki 1, ali ne kasnije od datuma obavijesti o izjavi o povlačenju. Rok se smatra da su opazili, ako poslan potrošača (poštom ili predati naručeni kurira) prije isteka roka od 14 dana. 

Povratak proizvoda na adresu davatelja, troškove poštarine snosi potrošač.Osim povrata proizvoda na teret potrošača u vezi s otkazom bilo koje druge troškove ne naplaćuje

 

Potrošači bi trebali biti odgovorni samo za smanjio vrijednost proizvoda nastala ako je uporaba je zbog viška uporabe proizvoda prirodu, značajke i funkcioniranje kako bi se utvrdilo je apsolutno potrebno.

 

Ako potrošač otkaže ugovor odmah, a najkasnije u roku od potrošača u roku od 14 dana od dana povlačenja izjave o primitku Davatelj usluga će vratiti cjelokupnu naknadu od strane potrošača, uključujući i troškove za dostavu , osim dodatnih troškove koji se odnose na nastale da je potrošač nude usluge, osim uobičajenog načina prijevoza najjeftiniji način prijevoza izabrao. Usluga ima pravo na povrat, kao dugo zadržati dok ne vratite svoj proizvod ili potrošač nije pokazao vjerodostojno da je poslao natrag: jedna od dviju službi račun za raniji datum. 

U slučaju otkaza ili raskida usluga za potrošača vraća se iznos koji se vraća na isti način plaćanja koristi originalne povratak na računu ili ako neoštećen vratio proizvoda, potrošači način, osim ako se potrošač različita sredstva plaćanja izričito daje suglasnost; Za primjenu ove metode za naknadu dodatnih troškova ne snosi suradnik.

RAČUNANJE ROKA ZA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Potrošač ne može ostvariti pravo na povlačenje ili otkazivanja u odnosu na sljedeće proizvode ili usluge koji se prodaju na usluzi (popis nije potpun, cijeli popis je dio 29 Uredbom Vlade. 45/2014. (II. 26) uključuje:

 

      Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku 14 dana bez navođenja razloga . Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom, telefaksom ili elektroničkom poštom u kojoj ćete navesti svoje ime i prezimem adresu,broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, a možete koristiti i priloženi primjer obrasca za jednostrani raskid ugovora. Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana kada je Vama ili trećoj osobi koju ste Vi odredili, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet ugovora predana u posjed ili kada je Vama ili trećoj osobi koju ste VI odredili, a koja nije prijevoznik, predan u posjed zadnji komad ili zadnja pošiljka robe ako se radi o više komada robe.

 

 

        Ako jednostrano raskinete ivaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili, uključujući i troškove isporukebez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada smo  zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora, osim ukoliko niste odabrali

drugu vrstu isporuke a koja nije najjeftinija standardna isporuka koju smo mi ponudili. Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji ste Vi izvršili uplatu. U slučaju da pristajete na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosite nikakve troškove u odnosu na povrat. Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena ili nakon što nam dostavite dokaz da ste nam robu poslali nazad.

Jamstvo

U slučaju jamstva za vrijeme trajanja usluge jamstva pod uvjetima koji dovode do pravne izjave ili zakonske dužnosti ustati za nedostatke. Prava jamstvo zakonodavstva korisnici ne utječe.

 

Potraživanje prema odredbama jamstva uređuju ostvarivanje prava treba primjenjivati u skladu garancija oreme.

 

Usluga je izuzeta od jamstvenog odgovornosti ako dokaže da je kvar dogodio nakon izvedbe.

 

Proizvoda, koji su postali neupotrebljivi zbog kvara korisnika (kao što je ključ za zatvaranje trezor, ostavljajući ključ, neispravno programiranje), nije odgovoran usluga. Ne preuzimamo odgovornost za vrijednosti sadrži davatelja u slučaju oštećenja proizvoda.

 

Prodaja temeljem ugovora sklopljenog s potrošačem, 151/2003 u pogledu određenih obveznih jamstva za trajnih dobara. Novi trajnih dobara navedenih u Prilogu 1. Uredbe (IX. 22.). Obveza jamstva proteže na razdoblje od jedne godine jamstva. Jamstvo tvrde Jamstveni rok ograničenju rok od neuspjeha da oduzimanje predmeta. Ako je proizvođač robe široke potrošnje tvrtke od onih sadržanih u ovoj Uredbi Govt. Povoljan jamstvenim uvjetima na jamstvo prava dobavljača prenose do potrošača u vrijeme izvršenja ugovora.

 

Raznih proizvoda koji se odnose na vrijeme informacije o garanciji detaljan opis proizvoda.

Naša tvrtka je garantnog roka od jedne godine utvrđena zakonom povoljnijim uvjetima za svaki garancije proizvod.

Jamstvo temelji na potrebama korisnika, prema izboru:

               zahtijeva popravak ili zamjenu, osim u

              Jamstvo koje nije usklađeno sa zakonom, ili

              usluge - Još jedna u odnosu na performanse potražnje jamstva - dovelo bi do nerazmjerne dodatnih troškova, uzimajući u obzir

              idealno stanje zastupa vrijednost usluga,

              ozbiljnost kršenja ugovora,

              jamstvo ispunjenje prava vjerovnika tvrdeći štete uzrokovane;

              proporcionalna ugovora o isporuci može zahtijevati problem da se riješi na štetu usluga ili drugo-fix ili ugovora - s izuzetkom manjih pogrešaka - može se povući ako

              Usluga popravka ili zamjene nisu počinili,

               ispravak ili zamjena obveza u razumnom roku, štedeći interese korisnika ne mogu zadovoljiti,

              Korisnik interes za popravak ili zamjenu je izbrisana.

 

 

Korisnik jamstva pravi izbor za prebacivanje na drugu. Troškovi uzrokovani prebacivanje je dužan platiti davatelju usluga, osim ako osoba koja je poticalo na prijelazu, ili na drugi način smjena bila opravdana.

 

Korisnik se obvezuje nakon otkrića pogreške u poruci dostavlja dobavljaču, bez odlaganja. Potrošači izvijestio slučaju pogreške, smatrat će se dostaviti bez odgode, u roku od dva mjeseca od otkrivanja nedostatka. odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu zbog kašnjenja u korisnikovom odgovornosti.

 

Troškovi vezani uz jamstva obveza će se na teret dobavljača. Ako, međutim, pridonio je neuspjeh stvar uspjeti u održavanju korisničkog obveza je, u odnosu na troškove nastale u obvezama jamstvo od sudjelovanja Korisnika dužan je nositi kad poznavanje stvari naredio održavanje, ili ako je obveza informacije služba ispuniti u tom pogledu.

Jamstvo proizvoda

 

U ovom poglavlju primjenjuju se samo u slučaju potrošačkim ugovorima.

 

Događaj kao potrošačkih proizvoda prodanih krivnjom potrošačke potražnje od strane službe proizvođača (smatra se da je proizvođač proizvođača proizvoda i distributera) da je kvar popravak proizvoda, ili - kad se ispravak u razumnom vremenskom periodu, nije moguće bez štete za interese potrošača - promjene proizvoda van. Proizvođač jamstvom od dvije godine od tereta staviti na tržište tog proizvoda prije njega. Ovaj rok oduzimanje.

 

Proizvod je neispravan kad

•               proizvod ne zadovoljava standarde kvalitete koji su na snazi u marketingu učinjeno od strane proizvođača

•              ili nema svojstva uključena u specifikacijama proizvođača.

 

Proizvođač je oslobođen odgovornosti za proizvod ako se može dokazati da

•              a) proizvod nije proizveden ili distribuiran od strane neovisnog tijekom svog poslovanja ili      zanimanja;

 

              c) nedostaci u proizvodu uzrokovane primjenom propisa ili vezne službene propise.

 

 

 

Nakon zamjene proizvoda, u slučaju popravka proizvoda to se odnosi na proizođača.

Potrošač nakon otkrića pogreške slobodno treba javiti proizvođaču bez odlaganja.Od otkrića geške kupac ima do 2 mjeseca da javi prizvođaču,poslje toga popravak proizoda snosi kupac.

 

 

Primjena ovog poglavlja u pogledu prijema jamstva i proizvoda jamstva mogu razumjeti.

 

U slučaju donio jamstva potrošača i jamstvo tvrdi pomoć drugih uvjeta sadašnjim Uvjetima i pod sljedećim posebna pravila:

 

      Jamstveni zahtjevi potrošača u potvrđivanju sklapanje ugovora mora se smatrati dokazana ako certifikat potvrđuje isplatu naknade - potvrdu ili račun izdan u skladu sa Zakonom o porezu na dodanu vrijednost - Consumer poklona. Ovi uvjeti i na web stranici operater ne isključuje mogućnost da je potrošač sklapanja ugovora ne mogu dokazati suprotno.

      Služba najavio potrošača ili jamstvo tvrde da sastaviti zapisnik 19/2014. Ne NGM odgovarajući sadržaj, primjerak dostupan potrošaču.

      Služba će nastojati izvršiti popravak ili zamjenu u vremenu od petnaest dana.

      ispraviti ili istraga o jamstvenim ili servisnim zahtjevima mogu biti poštovan će preuzeti usluge pokretne priznanje.

 

Rješavanje pritužbi, provođenje aktivnosti

Korisnik proizvoda ili kupca pritužbe na uslužne djelatnosti navedeno u stavku 1. može podnijeti raspoloživosti:

 

·         Servis usmenu pritužbu kada ima priliku da se odmah popravi. Ako odmah lijek za verbalni prigovor nije moguće, ili ako korisnik rukovanje prigovora ne slažu, tada je pružatelj usluga izvješća reklamiranog - koja je očuvana sa konkretnim odgovorom na pet godina, prigovor - pretpostavlja se da je najnoviji relevantni za pritužbe Izaberite vrijeme Potrošačka ga poslati.

·         Servis kopiju protokola predstavio osobno (poslovni prostor) u slučaju verbalnog prigovora Korisnika da dostavi na lokalnoj razini, ili, ako to nije moguće, on je dužan postupati u skladu s pravilima koja se primjenjuju na pisane pritužbe;

·         Telefonom ili drugim komunikacijskim srestvima zabijležena žalba koja se sprema na server i koja se jedinstvenom indentifikacijom može pogledati.

·         Usluga na pritužbe primljene u pisanom obliku u roku od 30 dana odgovoriti na meritum. Pod mjerom ovaj ugovor šalje poštom.

 

U slučaju odbijanja žalbe,razloge za odbijanje davatelja obavještava korisnika.

Ako  između potrošaća i pružioca spor nije riješen,naredne opcije za provedbu zakona su otvorene za korisnika:

 

Žalbe Upravi za zaštitu potrošača

Baranya Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelőség-Ured za zaštitu potrošača

 

Adresa: 7622, Pécs, Szabadság. u. 7.

Poštanski broj: 7602, PF: 900.

Telefonski broj: +36 72 510 494, +36 72 510 790

Telefax: +36 72 510 791

E-mail: fogyvasztovedelem@bamkh.hu

 

Početak arbitražnog odbora

Baranya Megyei Békéltető Testület

Adresa: 7625, Pécs, Majorossy I. u. 36.

Telefon: +36 72 507 154, +36 20/283-34-22

Fax: +36 72 507 152

E-mail: bekelteto@pbkik.hu

 

Uredba o potrošačkim sporova online spor i o izmjeni Uredbe 2006/2004 / EZ i Direktive 2009/22 / EZ (ODR Direktiva potrošača) 2013 21. maj No 524/2013 / EU Europskog parlamenta i Vijeća ( u daljnjem tekstu pod Uredbi), Evropska komisija je uspostavila online platforme za rješavanje sporova, koja je dostupna od 15. februara 2016. godine, u online prodaji ili ugovora o pružanju usluga osiguravača potrošačkih parnice za potrošače i trgovce.

Uredba se proteže direktno, trgovci osnovan u Uniji osnovan u Mađarskoj pogođene online prodaje, ili ugovore o uslugama, ako je kreirana veza između njega i prodaje online potrošača ili ugovora o pružanju usluga između sporova potrošača javlja.

U slučaju prekograničnih potrošačkih sporova, rasprava EU postojeće online trgovine u Mađarskoj isključivo u komercijalnim i industrijskim komorama kapitala radi pod Arbitražnog odbora odlučuje da slobodno i brzo.

Da bi se platforma izmirenja mogla koristit, morate se registrirati u Europsku komisiju.

Za registriranje na Online platforma za izmirenje možeze kliknuti na link: http://ec.europa.eu/odr

Nakon učitavanja stranice, odaberite jezik koji želite, prijaviti i slijedite upute na toj stranici.

Ako prekograničnog rezoluciji online sporova u vezi s daljnjim pitanjima, Budapest Arbitraža odbor može dati detaljne informacije.

 

A Budapesti Békéltető Testület: 
1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310. 
Poštanska adresa: 1253 Budapest, Pf.: 10. 
E-mail adresa: bekelteto.testulet@bkik.hu, onlinevita@bkik.hu 
Fax: 06 (1) 488 21 86
Telefon: 06 (1) 488 21 31

 

 

Ako su Uvjeti i odredba mijenja se i pružanje usluga do početka ili tijekom razdoblja između primitka naloga od strane korisnika i proizvod ili uslugu naloga, on mora obavijestiti Korisnika koje su pružene usluge tijekom registracije na e-mail adresu. na temelju ugovora sklopljenog s potrošača,potrošač ima pravo raskinuti ugovor ili ga okončati sa modifikacijom Uvjetima i odredbama.

 

 

 

Izjava o privatnosti
Prevod bankovnog placanja

5.      Izjava o privatnosti

 

obrada osobnih podataka odvija se samo kada je to neophodno za ispunjavanje drugih ciljeva postavljenih u Zakonu i pružanje usluga koje se pružaju na temelju ovih Uvjeta i odredbi, ali u ovom slučaju samo u mjeri i za vrijeme koje je potrebno. Uključivanje podataka, upravljanje podacima doprinosa, na temelju podataka dobivenih od strane korisnika. Na temelju Kontrolor podataka GTC usluge detaljnije u stavku 1. Podaci za svakog člana osoblja i glave usluga pristupa dok je radio.

Broj registra: NAIH-70988/2013

 

Tijekom razdoblja upravljanja podacima, korisnik ima pravo,

·        upoznati u bilo koje vrijeme prije i za vrijeme uzeti korištenja usluge koja se pruža u skladu s ovim Uvjetima pružanja usluge za rukovanje tu vrstu podataka u svrhu upravljanja podacima, uključujući tretiranju nije izravno povezan s podacima korisnika,

·         tražiti ispravak podataka,

·        Osim zakonskih izuzetaka tražiti brisanje podataka

·         u znak prosvjeda protiv tretmana podataka.

 

U vezi s pruženim uslugama u okviru ovog GCC Provider koristiti osobne podatke za sljedeće svrhe i podataka :

·       Stvaranje definicija ugovora, izmjena i izvršenje praćenja troškova koji se naplaćuju na temelju njega, te da provede zahtjeve u pogledu sadržaja i upravljanje osobni identifikacijski informacija potrebnih za korisnika utvrditi fizičku adresu

·        troškovi koji proizlaze iz ugovora tretira osobne identifikacijske podatke, adresu i podatke za korištenje datum usluga, vrijeme i mjesto u vezi korištenja usluge u svrhu fakturiranja.

·       pružanje usluga, kako bi se upravljanje osobnim podacima, koje su neophodne za pružanje usluga.

·      novosti usluga, ako korisnik izričito prihvaća ovaj. Korisnik u bilo kojem zahtjevu vremenu poslan putem e-maila na davatelja usluga, Davatelj usluga učiniti više za slanje novosti.

 

Davatelj usluga će izbrisati podatke kojima upravlja, nakon neuspjeha u stvaranju ugovora, raskida ugovora i fakturiranje. Usluga briše podatke potrebne od strane korisnika odlučujući newsletter newsletter.

Pristajete na prikupljanje informacija o korisničkim davatelja internetskih usluga navike pomoću Google Analytics, analizirati ih i koristiti ih za svoje potrebe.

2011 CXII dalje detalj na korisnika prava na samoopredjeljenje i pravo na slobodu informacija. Zakon Odjeljak 14, odjeljak 19, odjeljak 21. 23. §.

 

U slučaju korisničkog kršenje zakona, ili neprikladne postupke koji se odnose na upravljanje podacima davatelja može pokrenuti postupak protiv Državna uprava za zaštitu podataka i slobodu informacija na ili pokrenuti postupak pred sudom. Naihan kontakt:

Poštanska adresa:        1530 Budapest, Pf.: 5.

adresa:     1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c

Telefon:          +36 (1) 391-1400

Fax:     +36 (1) 391-1410

E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

URL    http://www.naih.hu