Zašto veleprodaja sefova?

Veleprodaja sefova – Trgovina sigurnosne opreme

U našoj trgovini sefova možete pronaći certificirane elektronične sefove i sefove s ključevima, vatrootporne sefove, čak i protuprovalne sefove, Yale namještajne sefove na akciji, ugradbene sefove, odnosno namještajne sefove s ključevima i elektronikom te ormare za oružje i laptop sefove također. U kategoriji elektroničke zaštite u našoj ponudi se nalaze i IP kamere, kompletni sustavi video nadzora i Smart Living alarmni sustavi. Želimo Vam ugodnu kupovinu!

U našoj ponudi se nalaze sefovi s elektroničkim i ključnim zatvaranjem u kategoriji zidnih sefova, sefova s ladicom za ubacivanje, trezora te podnih sefova koji se mogu dobro sakriti. Za sigurno pohranjivanje vrjednije imovine u poslovnom ili privatnom vlasništvu preporučujemo proizvode u kategoriji sefova: uredski sefovi za dokumente, certificirani protuprovalni sefovi, certificirani namještajni sefovi, sefovi s povoljnom cijenom bez certifikata. Bavite se streljaštvom ili ste lovac? U skladu s propisima policije za sigurno skladištenje vašeg oružja preporučujemo sljedeće proizvode: ormari za oružje. Za pohranjivanje selektiranih fascikala ili dokumenata preporučujemo vatrootporne ili metalne ormare! Vanjski ili unutrašnji poštanski sandučići za stambene zgrade, ormarići za ključeve! Naša web trgovina će Vam pomoći u pronalasku odgovarajućeg proizvoda!

Ukratko smo ti sumirali naše argumente.

Kupovina: Naša je web trgovina pregledna, jednostavna za korištenje, a sa specijalnim filtrima lako možeš pronaći onaj jedan od ukupnih 1200 proizvoda koji će ti odgovarati.

Korisnička služba: Naši će suradnici biti na raspolaganju ukoliko ti je potreban savjet. Nakon razmatranja tvojih potreba ponudit će odgovarajući proizvod za tebe. Naše suradnike možeš kontaktirati ovdje:

Akcije/Popusti: Sadašnjim i budućim klijentima nudimo specijalne akcije, popust čak do 50% ili besplatnu dostavu.

Skladište/ Dostupnost proizvoda: U našem skladištu u Pečuhu na 90 m dužine, 3 m visine raspolažemo s više od 150 paleta sefova, protuprovalnih sefova, ormara za oružje itd. Zahvaljujući tome, većinu proizvoda možemo poslati iz našeg skladišta.

Dostava/ Vrijeme dostave: Zahvaljujući našem velikom skladištu narudžba bi mogla biti kod tebe u roku od 16-48 sati. Vrijeme dostave je obično jedan radni dan, što ovisi o datumu kada je narudžba poslana.

Oni proizvodi koji nisu dostupni u našem skladištu dostavljaju se iz središnjeg (inozemnog) skladišta: u ovom slučaju vrijeme dostave je duže, ali će sigurno stići onaj proizvod koji si naručio i baš kako si naručio. Surađujemo s više dostavnih službi: GLS, DPD, Transoflex, MPL, Magyar Posta, stoga našim kupcima nudimo najpovoljnije rješenje, s obzirom na težinu, ekonomičnost i vrijeme dostave. U 95 posto slučajeva narudžbe dostavlja GLS.

Narudžba: Naručene pošiljke možeš pratiti kad god hoćeš, od naručivanja do isporuke. Za dostavu ćemo ti poslati broj paketa nakon čega stanje naručenog artikla možeš provjeriti s jednim klikom. Dostavna služba poslat će ti e-mail poruku s brojem telefona vozača s kojim se možeš dogovoriti oko mjesta i datuma preuzimanja paketa.

Plaćanje debitnom karticom: U našoj web trgovini naručeni proizvod možeš isplatiti s debitnom karticom u slučaju svih dostupnih proizvoda. Može se dogoditi da sustav ne ponudi plaćanje s karticom na našoj stranici iz razloga što vjerujemo u sljedeće upravljačko načelo: „sve dok proizvod nije u našem skladištu ili na putu prema kupcu, neka novac kupca ne bude kod nas“! Ukoliko si izabrao gotovinsko plaćanje s pouzećem, a pošiljku će dostaviti GLS, možeš platiti kod dostavljača, putem terminala.